Pandemi hastanesinin hala daha yapılmamasını eleştiren Gökçebel, karantinasız girişler nedeniyle halkın hayatı ile “umursamaz bir tavırla kumar oynandığını” savundu.
Gökçebel açıklamasında şunları kaydetti:
“Halkımıza çağrımızdır; hükümet edenlerin canımız ile oynamasına seyirci kalınmamalıdır. Fiili olarak biten bir hükümetin halkımıza daha fazla zarar vermesine seyirci kalınmamalıdır.
KTOEÖS olarak halkımıza yönelik bu tehdidi oluşturanlara, seyirci kalanlara, seyirci kalmayacağımız bilinmelidir. Olası kötü bir senaryodan fütursuzca davranan hükümeti sorumlu tutacağımızı kamuoyu ile paylaşırız.”
KTOEÖS, PANDEMİ KONUSUNDA HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ
Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Tahir Gökçebel, pandemi süreciyle ilgili hükümeti eleştirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler: Kıbrıs Türk Halkı’nın Sivil Savunma Teşkilatı’na güveni tesadüfi değildir
- Dışişleri Bakanlığı: Fitto'nun veya AB'nin herhangi bir temsilcisinin KKTC'de resmi bir sıfatı yoktur!
- Dr. Gülgün Vaiz'den sıcak çarpmasına karşı hayati uyarılar
- “Kıbrıs Barış Harekâtı Fotoğraf Sergisi” Ankara’da açılacak
- Avrupa Kamu Savcılığı Yunanistan'da milyonlarca euroluk yolsuzluk ortaya çıkardı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.