Ankara
26 Ocak, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    43.37
  • EURO
    51.32
  • ALTIN
    6945.5
  • BIST
    12.993
  • BTC
    88855.606$

KTDD’DEN DOĞRU BESLENME ETKİNLİĞİ

KTDD’DEN DOĞRU BESLENME ETKİNLİĞİ

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği (KTDD), 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında, “Önemli Bir İş; Doğru Beslenme” konulu  eğitim etkinliği düzenliyor.

Dernekten yapılan açıklamaya göre,  4 Kasım  Cumartesi günü, Yakın Doğu Üniversitesi katkıları ile, YDÜ Büyük Kütüphane 4. Salon’da yer alacak etkinliğin açılışı saat 13.00’te gerçekleştirilecek.  Konferanslar saat 14.30’da başlayacak.
Açılış konferansında Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. M. Temel Yılmaz konuşacak. Daha sonra sırasıyla Uz. Dyt. Serpil Özsoy (MSc), Dr. Caner Arca (PhD) ve Uz. Dr. Hasan Sav (MD) sunumlarını yapacaklar.
Konferanslardan sonra “Uzmanına Danışalım; Sorularla Beslenme” etkinliğinde Uz. Dr. Umut Maraşuna (MD), Uz. Dyt. Serpil Özsoy (MSc) ve Yrd. Doç. Dr. Serap Soytaç İnançlı katılımcıların doğru beslenmeyle ilgili sorularını yanıtlayacaklar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!