Bengihan, “İsyanımız keyfi uygulamalarıdır. Bazı kamu kurumlarında rotasyon çalışılıyor. Bu, hangi karara istinaden yapılıyor? Böyle resmi, yazılı bir karar yok” dedi.
Sendika, bugün de Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Trafik Dairesi’nde grevde olacak.
KTAMS’ın dünkü açıklamasında, “Koronavirüs önlemleri çerçevesinde rotasyon usulü çalışma talebimize ilişkin hükümetten sendikamıza yazılı veya resmi olarak hiçbir yanıt gelmemiştir. Hükümetin duyarsız ve sorumsuz tavırları nedeniyle Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Trafik Dairesinde bugün de grevimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
KTAMS, TRAFİK DAİRESİ’NDE BUGÜN DE GREVE DEVAM EDECEK
KTAMS Başkanı Güven Bengihan, COVİD-19 tedbirler kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında nasıl çalışacağına dair Bakanlar Kurulu kararı ya da yayınlanmış bir genelge olmadığını belirterek, hükümeti bu konuda karar üretmeye, İyi İdare Yasası’na uygun davranmaya çağırdı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tahliye edilen Fatih Altaylı’dan ilk mesaj
- Yılın son gününde hava yağmurlu olacak
- Erhan Arıklı’dan yeni yıl mesajı: Birlik ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz
- Rum Savunma Bakanı: Güney Kıbrıs, Yunanistan ve İsrail 2026’da ortak tatbikatlar planlıyor
- Rum Tarım Bakanlığı, şap hastalığı için ek tedbirler almaya devam ediyor: Araçlara 24 saat dezenfeksiyon
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.