Ankara
11 Şubat, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    43.61
  • EURO
    51.97
  • ALTIN
    7056.1
  • BIST
    13.838
  • BTC
    69343.792$

KSP Güney Kıbrıs’ta çalışanlara seslendi: Güçlerimizi birleştirmeye hazırız

KSP Güney Kıbrıs’ta çalışanlara seslendi: Güçlerimizi birleştirmeye hazırız
KSP, her zaman, her koşulda işçilerin ve emekçilerin yanında olduğunu kaydederek, Güney Kıbrıs’ta çalışanlara, “Mücadelenizi selamlıyoruz. Güçlerimizi birleştirmeye hazırız” diyerek seslendi.

Kıbrıs Sosyalist Partisi'nden (KSP)yapılan açıklamada, dünyanın her yerindeki işçilerin büyük bir saldırıyla karşı karşıya olduğu, sermaye egemenlerinin ve emperyalistlerin salgını bahane ederek işçi ve emekçilerin üzerine çullandığı belirtildi, “Tek silahımız örgütlü mücadeledir” denildi.

Hükümetin de eleştirildiği açıklamada, Güneyde çalışanlarla ilgili hiçbir şey yapılmadığı, söylenmediği savunuldu.

Açıklamada, “Güneyde çalışanlar özelinde başlattığınız mücadelede, yaşanan sıkıntılar, Kıbrıs sorununda yıllardır süregelen çözümsüzlüğün sonucudur. Kıbrıs sorununu yaratanlar olmasak da, ceremesini, işçiler, emekçiler ve tüm Kıbrıs halkı olarak bizler çekiyoruz!” denildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!