tatar
Ankara
10 Ekim, 2025, Cuma
  • DOLAR
    41.82
  • EURO
    48.38
  • ALTIN
    5346.0
  • BIST
    10.727
  • BTC
    121572.33$

'Kıbrıs'ın Geleneksel Meslekleri' Fotoğraf Yarışması düzenleniyor

'Kıbrıs'ın Geleneksel Meslekleri' Fotoğraf Yarışması düzenleniyor
AKEL ve AKEL’in Brüksel’deki Birleşik Avrupa Solu/Kuzey Yeşil Sol Temsilciliğinin, “Kıbrıslı Türk, Rum ve Ada’nın diğer sakinlerinin fotoğrafları aracılığıyla Kıbrıslıların ortak halk geleneğine işaret etmek” iddiasıyla “Kıbrıs’ın Geleneksel Meslekleri” konulu bir fotoğraf yarışması düzenlediği bildirildi.

AKEL ve AKEL’in  Brüksel’deki Birleşik Avrupa Solu/Kuzey Yeşil Sol Temsilciliğinin, “Kıbrıslı Türk,  Rum ve Ada’nın diğer sakinlerinin fotoğrafları aracılığıyla Kıbrıslıların ortak halk geleneğine işaret etmek” iddiasıyla “Kıbrıs’ın Geleneksel Meslekleri” konulu bir fotoğraf yarışması düzenlediği bildirildi.

Haravgi 18 Eylül’de (dün) başlayan ve 20 Ekim’e kadar devam edecek yarışma çerçevesinde iki toplumlu komite tarafından değerlendirilecek en iyi 12 fotoğrafın, organizatörler tarafından yayımlanacak 2020 ajandasında yer alacağını yazdı. Gazete en iyi fotoğrafların Lefkoşa’nın Rum kesiminde ve Brüksel’deki AP’de düzenlenecek fotoğraf sergisinde sergileneceğini kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!