Kıbrıs Vakıflar İdaresi, camilere ve hangi dinden olursa olsun kutsal mabetlere yapılan saldırıların, adadaki hoşgörüye yapılmış saldırılar olduğunu kaydetti; bu saldırıların kesinlikle tolere edilmemesi, herkes tarafından şiddetle kınanması ve gelecekte yaşanmaması için faillerinin cezalandırılması gerektiğini belirtti.
Vakıflar İdaresi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Güney Kıbrıs’ta Piskobu (Yalova) köyünde bulunan camiye Yunan ayaklanmasının 200. yıl dönümünde ırkçı ve faşist sloganlar ile saldırılmasından duyulan derin üzüntü de ifade edildi.
KIBRIS VAKIFLAR İDARESİ: “KUTSAL MABETLERE YAPILAN SALDIRILAR, ADADAKİ HOŞGÖRÜYE YAPILMIŞ SALDIRILARDIR; TOLERE EDİLMEMELİDİR”
KIBRIS VAKIFLAR İDARESİ: “KUTSAL MABETLERE YAPILAN SALDIRILAR, ADADAKİ HOŞGÖRÜYE YAPILMIŞ SALDIRILARDIR; TOLERE EDİLMEMELİDİR”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bıçaklı “Hayat pahalılığı uygulamasını kabul etmiyoruz, yasal haklarımızı kullanacağız”
- KTTO “Artan maliyetler karşısında kapsayıcı destekler şart”
- AB’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Johannes Hahn görevinden ayrıldı!
- Kıbrıs vurgusu dikkat çekti: Netanyahu, Avrupa’yı İran’a karşı harekete çağırdı
- İran Savaşı'nda 23. gün: Tahran'dan Hürmüz, ABD'den Hark tehdidi
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.