Kıbrıs Türk Esirgeme Kurumu bünyesindeki çocukları için Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin desteklediği ve vakıf ruhunu anlatan Karagöz-Hacivat oyun sahnelendi.
Kıbrıs Türk Esirgeme Kurumu’nun Lefkoşa Çağlayan bölgesindeki merkezinde yer alan oyunu, kurum bünyesindeki bir uzman psikolog da çocuklarla birlikte izledi.
Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin açıklamasına göre, Karagöz ve Hacivat karakterleri aracılığıyla, vakfın ve karşılık beklemeden iyilik yapmanın ne demek olduğu anlatılan çocuklar, zaman zaman oyuna eşlik etti.
Kurum yetkililerinin de izlediği oyunun sonunda, çocuklara, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin hazırladığı “iyilik günlüğü” defteri ile çeşitli hediyeler sunuldu.
Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurum Müdürü Süreyya Özkan’a, “Tarihte Atalarımızın Kurduğu Vakıflardan Örnekler” tablosu takdim edildi.
KIBRIS TÜRK ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ÇOCUKLARI KARAGÖZ VE HACİVAT İLE BULUŞTU
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Avrupa, son 30 yılda dünya genelinde "en hızlı ısınmanın" yaşandığı bölge oldu
- Kıbrıs sorununda gözler New York’taki Guterres-Holguin görüşmesinde
- ARIKLI: HİZMET İÇİ EĞİTİMİNİ SÜREKLİ OLMASINI ÖNEMSİYORUZ
- Tufan Erhürman, sendika temsilcilerini Kıbrıs sorunuyla ilgili bilgilendirdi
- Türkiye A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası'na galibiyetle veda etti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.