Ankara
04 Şubat, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    43.51
  • EURO
    51.44
  • ALTIN
    6740.0
  • BIST
    13.621
  • BTC
    78222.985$

KIBRIS SOSYALİST PARTİ' YAŞASIN EMEKÇİ KADIN MÜCADELESİ

KIBRIS SOSYALİST PARTİ' YAŞASIN EMEKÇİ KADIN MÜCADELESİ

 Kıbrıs Sosyalist Parti, 8 Mart Kadınlar Günü’nün,  dünyanın her yerinde milyonlarca kadının savaşa ve emperyalist sömürüye karşı ortak bir sesle mücadeleyi sokaklara taşıdığı gün olduğunu belirtti.

KSP, kadınlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada, milyonlarca kadının, paylaşım savaşlarının bir sonucu olarak açlığa, sefalete, tacize, tecavüze uğrayıp, ya katledildiğini, ya da göçe zorlandığını kaydetti.

Bu adaletsiz, insan haklarını hiçe sayan düzene son vermenin bir tek yolu olduğu belirtilen açıklamada, “Kadın ve erkek birlikte savaşlara, emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine karşı ortak verecekleri mücadeleyle insanlığın kurtuluşuna katkı koyacaklardır. Kadının emek mücadelesi sosyalist devrimle taçlandırılacaktır” dendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!