Ankara
05 Aralık, 2025, Cuma
  • DOLAR
    42.53
  • EURO
    49.62
  • ALTIN
    5770.2
  • BIST
    10.919
  • BTC
    91954.842$

KIBRIS AK OCAKLARI, AFRİKA’NIN YAYININA VE ŞİDDET EYLEMLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

KIBRIS AK OCAKLARI, AFRİKA’NIN YAYININA VE ŞİDDET EYLEMLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Kıbrıs AK Ocakları, “sipariş üzerine ve halkı algılamak amaçlı” diye nitelediği Afrika Gazetesinin manşetinin asla kabul edilebilir bir tarafı olmadığı gibi, gazeteye yönelik tepkilerin de geçtiğimiz gün yaşanan şekilde olmaması gerektiği görüşünü belirtti. 

Kıbrıs Ak Ocakları Genel Başkanı Levent Kanioğluları yazılı açıklamsında, “Özellikle kapısında vede ülkenin genelinde dalgalanan Türk bayrağıyla sanki de işgal altındaki bir Meclis'e Türk bayrağı dikmiş gibi kahramanca pozlar verenler vede onları organize edenler asla Biz'lerin geleneğini temsil etmemektedir” ifadelerini kullandı.

Kanioğluları, “Bu ve benzeri provokatif yayınları önleyici ve de hukuken cezalandırıcı yasaları yapmayan ama sözde kınamalarla türbinlere oynayan siyasileri de bir kenara yazdığımızı belirterek, yaşanan olayların ‘iki toplum tek millet’ anlayışını zedelememesini ve içinden geçilen kritik dönemde ayrıştırmayı değil, birleştirmeyi hedefleyen girişimlerin sergilenmesini temenni ederiz.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!