Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, Korineum Golf Beach Resort’a, vakfa yaptığı bağıştan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Vakıftan yapılan açıklamaya göre, Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Övgü İnce, Rukiye Ulusan’ın özel olarak tasarladığı ve kapakları 4 farklı görselden oluşan A5 boyutundaki defterlere sponsor olan Korineum Golf Beach Resort Direktörlerinden Meryem Çerkez Gürtunç’a teşekkür plaketi sundu.
Kemal Saraçoğlu Vakfı, bağış severlerin, “4 farklı görselden oluşan, A5 boyutunda ve oldukça enerjik ve kullanışlı” diye nitelendirilen defterleri, Atatürk Meydanı, No: 20 Mahkemeler Karşısı Lefkoşa’da bulunan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı binasından temin edebileceklerini kaydetti.
KEMAL SARAÇOĞLU VAKFI KORİNEUM’A TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, Korineum Golf Beach Resort’a, vakfa yaptığı bağıştan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gazze hükümeti: İsrail, ateşkesi 497 kez ihlal ederek 342 Filistinliyi öldürdü
- Arıklı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
- Ukrayna, ABD'nin barış planının İsviçre'de görüşüleceğini açıkladı
- İngiltere'nin AB’nin savunma fonuna erişim görüşmeleri şimdilik sonuçsuz kaldı
- Rum Enerji Bakanı, Doğu Akdeniz’deki doğal gaz projelerinde ilerleme kaydedildiğini açıkladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.