tatar
Ankara
10 Ekim, 2025, Cuma
  • DOLAR
    41.82
  • EURO
    48.38
  • ALTIN
    5346.0
  • BIST
    10.727
  • BTC
    121572.33$

Kemal Saraçoğlu Vakfı Çocukları için piyano resitali gerçekleştirildi

Kemal Saraçoğlu Vakfı Çocukları için piyano resitali gerçekleştirildi
“Minik Parmaklar Büyük Umutlar” adlı piyano konserinin birincisi bu yıl 24 Haziran 2019 Pazartesi günü KTOEÖS Salonu’nda Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına gerçekleştirildi.

Değerli bağışçı ve öğretmen Sayın Zehra Onbaşı Yılmaz büyük bir sosyal sorumluluk örneği göstererek 14 öğrencisi ile birlikte 24 Haziran Pazartesi günü KTOEÖS ( Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası) 4. katta bulunan salonda saat 20.00’da çeşitli klasik eserlerin seslendirildiği piyano konseriyle, Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve ailelerine umut oldular. 

Vakıf Koordinatörü Övgü İnce, değerli bağışçı ve öğretmen Sayın Zehra Onbaşı Yılmaz’a gecenin sonunda teşekkür plaketi takdim ederek, 14 öğrencisini de tebrik etti. İnce, sanatla sosyal sorumluluk bilincini çocuklara aşılayan öğretmen Zehra Onbaşı Yılmaz’a ve öğrencilerine Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocukları ve ailelerine umut oldukları için teşekkürlerini sundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!