Ankara
20 Ocak, 2026, Salı
  • DOLAR
    43.28
  • EURO
    50.37
  • ALTIN
    6488.8
  • BIST
    12.669
  • BTC
    92493.008$

KAYIP ŞAHISLAR KOMİTESİ İNÖNÜ KÖYÜ’NDE BULUNAN BİR KUYUDA BİR KİŞİNİN KALINTILARINA ULAŞTI

KAYIP ŞAHISLAR KOMİTESİ İNÖNÜ KÖYÜ’NDE BULUNAN BİR KUYUDA BİR KİŞİNİN KALINTILARINA ULAŞTI
Kayıp Şahıslar Komitesi’nin (KŞK) iki toplumlu kazı ekibi, dün, İnönü köyünde bulunan bir kuyuda bir kişinin kalıntılarına ulaştı.

Komite tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bir geçiş rampası açmak için gerekli izin alınamadığından”, kuyuya ulaşımın ciddi güvenlik riskleri barındırdığı kaydedildi ve KŞK arkeologlarının  bu derin kuruya inebilecek uygun ekipman ve bilgiye sahip uzmanlar bulmak durumunda kaldığı ifade edildi.
Açıklamada KŞK’nin kayıp şahısların ailelerine duyduğu  derin sempati de ifade edildi ve ada halkına Komite’nin çabalarına 357 22 400142 (dahili 181) numaralı telefonu arayarak gömü yerleriyle ilgili varsa  bildiklerini anlatmak suretiyle katkıda bulunma  çağrısında bulunuldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!