DÜÇ’ten yapılan açıklamaya göre, satışlar canlı ağırlık üzerinden yapılacak ve teklifler KDV’siz olarak verilecek.
Ödemeler, peşin (nakit) veya banka teminatlı çekle yapılacak. İhaleyi kazananlar en geç 29 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar hayvanları almak zorunda. Hayvanların alınmaması durumunda, ihale kararı iptal edilecek.
Kasaplık satışına sunulan hayvanlar Şht. Tğm. Doğuş Uran (MARGO) Çiftliği’nde görülebilecek. Tekliflerin en geç 20 Mart Çarşamba saat 11.00’e kadar, Şht. Tğm. Doğuş Uran (MARGO) Çiftliği’ndeki teklif kutusuna atılması gerekiyor.
Devlet Üretme Çiftliklerinde her yaşta damızlık büyükbaş satışları nın devam ettiği belirtilen açıklamada, ilgilenenlerin Çömlekçi DÜÇ’ye başvurmaları istendi.
KASAPLIK HAYVAN SATIŞI YAPILACAK
Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi (DÜÇ), kapalı zarf yöntemi ile 5 baş tosun ve 50 baş kuzu satışı yapacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtalya'da bazı yerlerde aşırı sıcak hava dalgası, bazı bölgelerde ise dolu yağışı etkili oluyor
- Ortadoğu'daki kriz altında dengeleri değiştirdi
- ABD'de Sinaloa Karteli'nin elebaşlarından "El Mayo"ya müebbet hapis cezası
- SPOT: Akdeniz Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde 500 metrelik sahilden 1 tondan fazla plastik atık toplandı
- Kıbrıslı Türk iki genç Ağrı Dağı'nın zirvesinde bayrak dalgalandırdı: Bu başarı 20 Temmuz için
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.