Girne İnisiyatifi, Yeşil Barış hareketi ve Biyo-Der, Karaoğlanoğlu halkıyla birlikte bugün saat 18.00’de, Karaoğlanoğlu sahil şeridinde, betonlaştırılmaya karşı "Temiz Havada Yürüyüş" eylemi gerçekleştirileceğini açıkladı.
Yeşil Barış Hareketi’nden yapılan açıklamaya göre, etkinlik, Karaoğlanoğlu Balıkçı Barınağı ve devamındaki 15 dönümlük "Yeşil Alan" içerisinde yer alacak. Toplantı için tüm çevre dernekleri, inisiyatifler ve halk davet edildi.
Açıklamaya göre, eylemde, buraya dikilen fidanlar ziyaret edilecek ve 100 metrelik sahil şeridinin Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından “Otel yapılmak üzere” özel bir şirkete kiralanması protesto edilecek.
KARAOĞLANOĞLU SAHİL ŞERİDİNDE "TEMİZ HAVADA YÜRÜYÜŞ" EYLEMİ YAPILACAK
Girne İnisiyatifi, Yeşil Barış hareketi ve Biyo-Der, Karaoğlanoğlu halkıyla birlikte bugün saat 18.00’de, Karaoğlanoğlu sahil şeridinde, betonlaştırılmaya karşı "Temiz Havada Yürüyüş" eylemi gerçekleştirileceğini açıkladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Güney Kıbrıs yangınla mücadeleye İHA, yapay zeka sistemleri ve gönüllülerle hazırlanıyor
- "CY-Alert" erken uyarı sistemi devreye alınıyor
- Güney Kıbrıs’ta 3 bin civarında MS hastası var
- Karpaz Koruma Derneği'nden ateş yakılmaması ve doğaya izmarit atılmaması uyarısı
- Avrupa Komisyonu Akdeniz Komiseri: Kıbrıs sorununun çözümünü her aşamada desteklemeye hazırız
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.