Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) Başkanı Raziye Kocaismail, dernek olarak pandemi nedeniyle çok zor günler geçirdiklerini belirtti. Kocaismail, Girne’de faaliyet gösteren kadın giyim mağazası Bostancı Center’e derneğe yaptığı kıyafet bağışından dolayı teşekkür etti.
KHYD Başkanı Kocaismail tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bostancı Center’in derneğe etiketli ürünler bağışladığı ve bu ürünlerin satışa sunularak dernek için gelir elde edildiğini ifade edilerek, bunun, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günlerden geçen dernek için büyük bir destek olduğu belirtildi.
KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ: “COVİD-19 SALGINI NEDENİYLE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ”
Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) Başkanı Raziye Kocaismail, dernek olarak pandemi nedeniyle çok zor günler geçirdiklerini belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Arıklı: Denktaş’ın çizdiği yolda yürümeye, devletimize kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceğiz
- Gülbahar, Denktaş’ı andı: Devlet, egemenlik ve Türkiye ile ilgili sözleri rehberimiz olmalıdır!
- Riskli Takata marka hava yastığını değiştirmeyen araç sürücülerinin seyrüseferi yasaklanacak
- Meteoroloji uyardı: Kara ve denizde fırtına bugün ve yarın da devam edecek
- Trump’tan uluslararası mesajlar: Grönland'ı almazsak, Rusya veya Çin alacak!
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.