tatar
Ankara
09 Ekim, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.72
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5405.2
  • BIST
    10.814
  • BTC
    121306.39$

KAMU-SEN: “ŞİMDİ KTHY’YE DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR..”

KAMU-SEN: “ŞİMDİ KTHY’YE DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR..”
Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN), hükümetten Kıbrıs Türk Hava Yolları’nı (KTHY) yeniden hayata geçirmesini istedi.

KAMU-SEN’den yapılan yazılı açıklamada, KTHY’ye daha çok ihtiyaç duyulduğu belirtilerek, “Hem milli bir havayolu şirketimiz olur, hem de halkımız için doğan sıkıntı ve mağduriyet ortadan kalkmış olur. Bu bağlamda biz Kamu-Sen ailesi olarak desteklerimizi asla esirgemeyeceğiz.” denildi.

Açıklamada, “2010 yılında milli havayolumuz kapandığı zaman ülkemiz açısından belki o dönem değil, fakat ilerleyen dönemlerde sıkıntı çıkacağını öngörmüştük. Rekabet ortamının kalmayacağını, fiyatların yüksek olacağını, halkımızın seyahat etmek için uçak şirketi bile bulmakta sıkıntı çekeceğini görmek ve daha büyük sıkıntıların doğacağını hissetmekte hiç de zor değildi.” İfadelerine yer verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!