Türkiye ve KKTC’de sahne açan tiyatroların, halk jürisi (seyirci) olgusu ile değerlendirildiği ödül sistemi olan Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde, Çocuk Oyunları Ödülüne laik görülen oyunda, “iyiliğin, kötülüğe karşı mücadelesi ve elde ettiği zafer” işleniyor.
Aykız Şenmert, İrem Yılmaz, Arda İlteriş’in yanı sıra İskele Belediye Personeli Bilal Dericioğlu, Ebru Kırmızı ve Hasan Kırmızı’nın yer aldığı oyunun müziklerini ise İskele Belediyesi Müzik Korosu Öğretmeni Ziya Başkal yaptı.
Girne Belediyesi ODA Tiyatrosu’nda gerçekleşen ödül töreninde Direklerarası Seyircileri 7. Çocuk Oyunları Ödülünü İBT Yönetmeni Sami Yakar aldı.
İSKELE BELEDİYE TİYATROSUNA EN İYİ ÇOCUK OYUNU ÖDÜLÜ
İskele Belediye Tiyatrosu’nun, “Sen Ben Yok Biz Varız” isimli çocuk oyunu en iyi çocuk oyununa layık görüldü.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Güven Bengihan: Mahkemelerin verdiği cezaları tüzüklerle hafifletmek yargıya müdahaledir
- TCMB politika faizini yüzde 37'de sabit bıraktı
- Zeki Çeler: Çözümsüzlük çöküştür, UBP en büyük dersi alacak
- Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak
- KTTO: Gerçek refah yalnızca ücretleri artırarak değil, hayatı ucuzlatarak yapılabilir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.