Türkiye-Irak arasındaki ticari engellerin kaldırılmasına yönelik temaslar sürdürülürken, Irak'tan yeni bir kısıtlama haberi daha geldi.
Mayıs ayında yumurta, haziran ayı itibarıyla da içecek ve dondurma ithalatına yasak getiren Irak, şimdi de Türkiye'den yapılacak sofralık tuz, şehriye türleri ve makarna çeşitlerinin yasaklandığına dair tebliğ yayımladı.
Dünya gazetesinin haberine göre; Irak Bakanlar Kurulu'nca alınan kararın 60 günün ardından yürürlüğe gireceği ve 1 yıl yürürlükte kalacağı bildirildi.
Irak'tan Türk makarnasına yasa
Irak yönetimi, yumurtadan sonra Türkiye'den sofralık tuz, şehriye ve makarna çeşitlerine de ithalat yasağı getirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kaza Mahkemesi’ne yeni atamalar yapıldı
- Cumhurbaşkanı Erhürman ile Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis yarın görüşecek
- Polis, okul çevrelerinde denetimi artırdı: “Güvenlik önceliğimizdir”
- Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde doğumsal kalp hastalığı ameliyatında bir ilk
- Özerdağ: Seçim takvimi 7 Ekim'de başlayacak; 2 seçimin aynı anda yapılması için ekstra önlemler alınacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.