Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, İnönü kavşağında, Besime Ayşe Ada (K-34), yönetimindeki GV 081 plakalı araç ile İnönü istikametinden gelip anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden, dikkatsizce Nergisli istikametine geçiş yapmak için anayola giriş yapınca, anayol üzerinde Lefkoşa'dan Gazimağusa’ya giden, Ali Tütüncü (E-41) yönetimindeki 09 F 1557 plakalı aracın önünü tıkayarak kazaya yol açtı.
Kaza sonucu yaralanan GV 081 plakalı araç sürücüsü Besime Ayşe Ada, aynı araçta yolcu olarak bulunan Meliz Ada (K-3), 09 F 1557 plakalı araç sürücüsü Ali Tütüncü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Ülkü Tütüncü (K-39), Avni Tütüncü (E-12) ve Duru Tütüncü (K-7) Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yararlıların tedavisi sürerken olaya ilişkin polis soruşturması da devam ediyor.
İNÖNÜ KAVŞAĞINDA KAZA: 6 YARALI
Lefkoşa - Gazimağusa Anayolu İnönü kavşağında, bugün saat 12:40 sıralarında meydana gelen kazada, 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Rum basını: Holguin, Guterres'in Kıbrıs ziyareti öncesi Ankara'da Fidan'la görüşecek
- Güney'de aşırı sıcak nedeniyle turuncu alarm ilan edildi
- Arıklı: “Temsilde Adalet İçin İttifakların Önü Açılmalı”
- Ziya Öztürkler: Kıbrıs Türk halkı bu toprakların ev sahibidir ve ilelebet bu topraklarda yaşayacaktır
- İran savaşının faturası açıklandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.