tatar
Ankara
11 Ekim, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    112623.80$

İki yıl önce alınan parmak izi yakalattı

İki yıl önce alınan parmak izi yakalattı
Girne’de Mart ve Nisan ayları arasında “Dükkân açma”, “Kasti hasar” ve “Sirkat” suçlarından gözaltına alınan Oğuz Türk aleyhine yürütülen soruşturma devam ediyor. Hakkında alınan 2 günlük tutukluluk süresinde zanlı Türk’ün 2014 yılında Girne bölgesinde bir mağazadan daha hırsızlık yaptığı ortaya çıkarken, 2 yıl önce alınan parmak izleri ile zanlının parmak izlerinin bire bir örtüştüğü açıklandı. Oğuz Türk, dün ek tutukluluk talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı. Yargıç Gökhan Asafoğulları, Oğuz Türk’ün aleyhine soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek zanlının 7 gün daha soruşturma maksatlı poliste tutuklu kalmasına emir verdi

Suçlarını itiraf etti

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Varol mahkemede verdiği ifadede, Oğuz Türk’ün “Dükkân açma”, “Kasti hasar” ve “Sirkat” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru, tespit edilen kamera görüntülerinde zanlı Türk’ün 8 Mart tarihinde Girne’de 3 ayrı iş yerinin camlarını kırıp ciddi şekilde hasara uğrattıktan sonra, kamera kayıtlarından tespit edilerek 27 Nisan tarihinde tutuklandığını anlattı.

Soruşturmayı yürüten polis memuru, zanlının işlemiş olduğu suçları gönüllü ifade vererek itiraf ettiğini, Girne ve bölgesinde benzer faili meçhul suçların olduğunu belirterek soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Parmak izleri yakalattı

Girne’de 2014 yılı Şubat ayında bir mağazada meydana gelen hırsızlık olayında zanlının bağlantısını tespit ettiklerini kaydeden polis, işyerinden iki yıl önce alınan parmak izleri ile zanlının parmak izlerinin birebir örtüştüğünü ifade etti. Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden polis memuru zanlının 7 gün daha tutuklu kalması talebinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!