arım Dairesi’nden verilen bilgiye göre, ithal ürün numunelerinden Engin Hürsen'e ait dolmalık biber ve Halil Kasap Pazarlamaya ait Deveci Armut’ta limit üstü pestisit bulunduğu için, ürünler imha edildi.
Alsancak’ta Caner Safel’in ürettiği roka ve Karşıyaka’da Sinem Kardana’nın ürettiği nanede ruhsatlı olmayan kimyasal ilaç tespit edildiğinden imha edildi.
Avrupa Birliğinde kullanılan Pestisit Limitleri çizelgesinin esas alınarak yapılan analizlerde, 19 ithal ürün ile 18 yerli ürün numunesi ise temiz çıktı.
İKİ İTHAL ÜRÜN İKİ DE YERLİ ÜRÜNDE LİMİT ÜSTÜ KALINTI TESPİT EDİLDİ.
Devlet Laboratuvarında 1-7 Haziran arasındayapılan analizlerde, iki yerli ürün iki de ithal ürün numunesinde limit üstü pestisit tespit edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler, yarın sabah Meclis Danışma Kurulu’nu toplantıya çağıracak
- Erhan Arıklı: Hükümetin amacı uzlaşı ve ortamı yumuşatmak
- Rusya ile Ukrayna arasında Paskalya nedeniyle geçici ateşkes başladı
- Kudret Özersay, Hakan Fidan'ın davetiyle “Antalya Diplomasi Forumu”na katılacak
- Rum Başpiskopos'tan Paskalya mesajı: Ada'daki Yunan varlığı, "Türk işgalinden" korunmak için artmalı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.