Hindistan'da soyguncular, yaklaşık 12 metre tünel kazarak girdikleri bankanın şubesinden 250 bin dolara yakın para ve altın çaldı.
Times of India gazetesinde yer alan habere göre, Mumbai şehrinde bulunan Bank of Baroda'nın şubesindeki şahsi kasaların bulunduğu odaya tünel kazarak giren soyguncular, kasalardaki yaklaşık 250 bin dolar para ve ziynet eşyalarını çaldı.
Polisten yapılan açıklamada, bankanın, 12 metre uzunluğunda ve bir metre genişliğinde kazılan tünelle soyulduğu belirtildi.
Soygunun, pazartesi günü bankaya gelen çalışanlar tarafından fark edildiği ve olayın hafta sonu yaşandığının tahmin edildiği kaydedildi.
Polis kaynakları, hırsızların, soygunu gerçekleştirmek için 6 ay önce banka yakınlarında bir dükkân kiraladıklarını belirtti.
Yetkililer, dükkânı kiralayan kişinin birkaç ay boyunca iş yerini işlettiğini ancak sağlık sebeplerini gerekçe göstererek soygundan iki ay önce arkadaşlarına devrederek ortadan kaybolduğunu söyledi.
Soyguncuların iki ay boyunca geceleri tünel kazdıkları ve çıkan hafriyatı dükkânın karşısındaki boş araziye döktükleri aktarıldı.
Dükkânı kiralayan kişinin peşine düşen polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
HİNDİSTAN'DA BANKA SOYGUNU
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hakan Fidan: İran nükleer dosya üzerinde yeniden müzakereye hazır
- Üstel: En yüksek engelli maaşı 62 bin 292 TL’ye, en düşük engelli maaşı ise 31 bin 146 TL’ye yükseltildi
- Meteoroloji Dairesi: Hava yarından itibaren dört gün yağmurlu olacak
- Rum Savunma Bakanı: Dönem başkanlığında ana önceliğimiz savunma-güvenlik alanında deniz güvenliği
- Arıklı: Kiralık araç sektörünün sorunlarına kayıtsız kalamayız
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.