Ardından traktör ve dozerlerle bakanlığın içerisine girmeye çalışan üreticiler, bakanlık önündeki beton çiçekliklere de zarar verdi.
Pankartlar, havalı siren, korna, ziller, çanlarla ayrıca müzik ve Mehter Marşı çalarak bakanlığı protesto eden eylemciler, saat 14.00 itibarıyla Başbakan Tufan Erhürman’ın bakanlığa gelip diyalog kurmasını beklemeye devam ediyor.
HAYVAN ÜRETİCİLERİNİN EYLEMİ DEVAM EDİYOR
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nin Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı önündeki eylemi sürüyor. Çiftçiler Birliği’nin de destek verdiği eylemde öğle saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Üreticiler önce kendi aralarında dün akşam belirlenen yeni süt fiyatının kabul edilip edilmemesi konusunda tartışma yaşadı ve bu sırada arbede yaşandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kıb-Tek'ten bazı hizmet ve depozit ücretlerine fiyat artışı
- Holguin bugün Kıbrıs'a geliyor: Erhürman yarın Holguin’le bir araya gelecek
- Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü önüne el yapımı patlayıcı atıldı: İki şüpheli aranıyor
- Ada Kafa ve Ecem Nehir Çelik'ten 2 Türkiye U-20 şampiyonluğu
- İngiltere’de Filistin destekçilerine gözaltı: 86 kişi cezaevi önündeki eylemde yakalandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.