Ankara
12 Nisan, 2026, Pazar
  • DOLAR
    44.63
  • EURO
    52.57
  • ALTIN
    6812.7
  • BIST
    14.074
  • BTC
    72761.928$

HAK-SEN, BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN OKUL SEKRETERLERİNİN SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTEDİ

HAK-SEN, BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN OKUL SEKRETERLERİNİN SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTEDİ
Eşit Hak ve Adalet Sendikası’ndan (HAKSEN) bir heyet, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nu ziyaret etti, okul sekreterlerinin sorunlarını gündeme getirerek çözüm istedi.

Eşit Hak ve Adalet Sendikası’ndan (HAKSEN) bir heyet, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nu ziyaret etti, okul sekreterlerinin sorunlarını gündeme getirerek çözüm istedi.

Sendika açıklamasına göre heyette Sendika Başkanı İzzet Türkmen,  İskele Bölge Başkan Mustafa Dayanıklı ve Mağusa Bölge Başkan Yardımcısı Serdar Altınkaynak yer aldı.

Ziyarette eğitimle ilgili çeşitli konular ele alındı ve okul sekreterlerinin zaman zaman okulda yalnız başlarına görev yapmalarının yarattığı güvenlikle ilgili sorunlar dile getirilerek yasal mevzuat düzenlemesi talep edildi.

Bakan Çavuşoğlu’nun konuya ılımlı bir yaklaşım sergilediği ifade edilen açıklamada, Çavuşoğlu’nun HAKSEN’in kendisine sunacağı mevzuat çalışmasını inceleyip değerlendireceği ve gerekli düzenlemelerin yapılabileceğini söylediği belirtildi.

Ziyarette Çavuşoğlu’na talepleri içeren bir de mektup sunuldu. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!