KKTC’de son bir hafta içerisinde meydana gelen 54 trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 11 kişi yaralandı.
Haftalık Polis Trafik Raporu’na göre, 15-21 Haziran tarihlerini kapsayan dönemde gerçekleşen kazalarda yaklaşık 600 bin TL’lik maddi hasar oluştuı.
Kazaların 19’u Lefkoşa, 17’si Girne’de meydana gelirken, Gazimağusa ve Güzelyurt’ta 7’şer, İskele’de 4 kaza oldu.
Kaza nedenleri ise; dikkatsiz sürüş yapmak (20), süratli araç kullanmak (16), kavşakta durmamak (8), yakın takip (6) ve diğer etkenlerden (4) kaynaklandı.
Diğer yandan aynı dönemde gerçekleştirilen rutin trafik kontrollerinde 6 bin 742 araç sürücüsünden 634’ü ile ilgili ileri işlem yapıldı.
Trafik suçlaırnda ilk 3 sırayı sürat (229), seyir halinde cep telefonu ile konuşmak (125) ve trafik levha ve işaretlerine uymamak (36) aldı.
HAFTALIK TRAFİK RAPORU… 2 ÖLÜ, 11 YARALI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- AB’nin SAFE programında Güney Kıbrıs’a 1.2 milyar euroluk silah paketi
- Olgun Amcaoğlu: EİT üyesi ülkelerle ilişkilerin geliştirilmesi, dış politika hedefleri arasında
- Kar-İş Başkanı Topaloğlu’ndan Mağusa’daki saldırıya sert tepki: Bu vahşeti şiddetle kınıyoruz!
- Hakan Dinçyürek, Kamu-İş yönetimini kabul etti: Sağlık çalışanları yalnız değildir
- Türkiye Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: Türkiye, Kıbrıslı Türklerin haklarını savunmaya devam edecektir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.