Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler ( TKP Yeni Güçler) ve Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) tarafından oluşturulan Değişim ve Kurtuluş İttifakı Güzelyurt ve Lefke Milletvekili adaylarıi Güzelyurt’ta halkla bir araya geldi.
Değişim ve Kurtuluş İttifakı tarafından yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt Pazarı’nda esnafla bir araya gelen heyet, esnafın sorunlarını dinledi ve projelerini aktardı.
Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı İzzet İzcan’ın yanı sıra bazı Lefkoşa Milletvekili adayları ve çok sayıda parti üyesinin de katıldığı ziyarette, halkın, TKP Yeni Güçler listesine destek olmaları istendi.
İZCAN
Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı İzzet İzcan, bölgenin yatırımdan uzak kaldığını ve siyasiler tarafından yıllardır dışlandığını savunarak, “Güzelyurt esnafı çok zor durumda” dedi.
Bölgeye yatırımların teşvik edilmesi, düşük faizli borç verilerek orta ölçekli işletmelerin ayakta kalmasına yardımcı olunması gerektiğini ifade eden İzcan, bu adımlar atılmazsa Güzelyurt’un daha da göç vermek zorunda kalacağını söyledi.
GÜZELYURT VE LEFKE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, HALKLA BİR ARAYA GELDİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İran “Silahlı Kuvvetlerin doktrini savunmadan saldırıya dönüştü”
- Trump İran’a karşı savaşın kontrolünü kaybetti
- Dünyada 2,2 milyar insan sağlıklı içme suyuna erişemiyor
- Trump, Hürmüz Boğazı’nı açması için İran’a 48 saat süre verdi: Tahran'dan yanıt
- İran Meclisi, Hürmüz Boğazı’ndaki gemilerden geçiş ücreti alınmasını içeren yasayı onaylamaya hazırlanıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.