Güzelyurt Belediyesi, üyesi olduğu ve 13- 14 Mart’ta gerçekleşecek UCLG-MEWA II. Turizm Komitesi’ne (Sürdürülebilir Turizm ve Yerel Kalkınma Forumuna) katılıyor.
UCLG-MEWA Turizm Komitesi, Başkanı Eyyübiye Belediyesi ev sahipliğinde ve ortaklığında Şanlıurfa’da gerçekleşecek.
Güzelyurt Belediyesinden verilen bilgiye göre, UCLG-MEWA Eş Başkanı olan Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın, yoğun iş programı nedeniyle katılamayacağı Komitede Belediye’yi Meclis Üyeleri Mustafa Momin ve Mehmet Ali Önderol temsil edecek.
Sürdürülebilir Turizm ve Yerel Kalkınma Forumu aracılığıyla, MEWA bölgesindeki mevcut turizm potansiyeli odağında ulusal turizm stratejisi eylem planlarının değerlendirilmesi, akıllı destinasyon ve iyi uygulama örneklerinin katılımcılarla paylaşılması planlanıyor.
Bu konulara ek olarak, komitenin teknik işlerinin değerlendirilip üyelik hareketlerinin görüşüleceği idari oturumda komite üyeleri tarafından İnanç, Gastronomi, Jeotermal, Kültür ve Doğa Turizmi konuları ile ilgili teknik rapor sunumları da gerçekleşecek.
GÜZELYURT BELEDİYESİ UCLG-MEWA TURİZM KOMİTESİ’NE KATILIYOR
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler, yarın sabah Meclis Danışma Kurulu’nu toplantıya çağıracak
- Erhan Arıklı: Hükümetin amacı uzlaşı ve ortamı yumuşatmak
- Rusya ile Ukrayna arasında Paskalya nedeniyle geçici ateşkes başladı
- Kudret Özersay, Hakan Fidan'ın davetiyle “Antalya Diplomasi Forumu”na katılacak
- Rum Başpiskopos'tan Paskalya mesajı: Ada'daki Yunan varlığı, "Türk işgalinden" korunmak için artmalı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.