Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Nidai Güngördü, Girne Turizm Limanı’nı ziyaret ederek bildiri dağıttı.
Girne Başkılavuz ve Liman Başkanı Kutlu Bayramoğlu’yla da görüşen Güngördü’ye bazı UBP meclis üyesi adayları eşlik etti.
Bağımsız aday Nidai Güngördü, ülkeye giriş çıkışların yapıldığı liman yolu üzerinde, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda yıllardır tırların park ederek hem kent trafiğine hem de bölge sakinlerine sorunlar yaşattığını hatırlattı.
Güngördü, göreve geldiğinde proje hazırlayarak, bu yol üzerinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, bölgeyi modern bir çehreye kavuşturduklarını ve bu sorunu ortadan kaldırdıklarını söyledi.
GÜNGÖRDÜ, GİRNE TURİZM LİMANI’NI ZİYARET ETTİ..
“TIR SORUNUNU ÇÖZDÜK, BÖLGE MODERN BİR ÇEHREYE KAVUŞTU”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Suudi Arabistan Büyükelçisi: Güney Kıbrıs önemli konumuyla Orta Doğu ve Avrupa'yı bağlayabilir
- Ruşen Karakaya: İsias bir cinayettir, yeter artık!
- Bakan Arıklı’dan Adanalılar Derneği’ne Destek Mesajı
- Tabipler Birliği'nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı: Sağlık sistemimiz engelleri aşmalıdır
- Türkiye'de Kasım enflasyonu yıllık bazda yüzde 31,07’ye geriledi: Aylık oran yüzde 0,87
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.