Ankara
23 Mart, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    44.33
  • EURO
    51.34
  • ALTIN
    6406.8
  • BIST
    13.048
  • BTC
    69154.009$

GİRNE’DE İNTERNET ÜZERİNDEN İZİNSİZ BAHİS VE KUMAR OYNATILMASINA OLANAK SAĞLAYAN 13 KİŞİ TUTUKLANDI.

GİRNE’DE İNTERNET ÜZERİNDEN İZİNSİZ BAHİS VE KUMAR OYNATILMASINA OLANAK SAĞLAYAN 13 KİŞİ TUTUKLANDI.
GİRNE’DE KUMARA SUÇÜSTÜ... İNTERNET ÜZERİNDEN İZİNSİZ BAHİS VE KUMAR OYNATILMASINA OLANAK SAĞLAYAN 13 KİŞİ TUTUKLANDI

Girne’de polis tarafından iki daireye gerçekleştirilen operasyonda, callcenter ve finans hizmeti vermek suretiyle internet üzerinden yasadışı bahis ve kumar oynatılmasına olanak sağlandığı tespit edilerek, meseleyle ilgili 13 kişi tutuklandı.  
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün gerçekleştirilen operasyon kapsamında 20 dizüstü bilgisayar, 10 cep telefonu, sim kartları ile muhtelif banka kartı ve banka hesap cüzdanı emare olarak alındı. 
Mesele ile ilgili olarak, ( B.S.A. (E-32),Ç.A. (E-29), Y.U. (E-32), B.L.Ç. (E-21), N.A. (E-41), K.B. (E-21), M.K. (E-35), H.Ü. (E-34), Y.B. (E-19), V.Ş. (E-32), Y.P. (E-28), T.T. (E-30) ve H.C.Y. (E-26)) tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!