Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmalar süresince bu yolu kullananların dikkatli olmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları çağrısında bulunuldu.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yaklaşık 23-25 yıl önce yolun tamir edilerek doğusuna bir perde duvarı yapıldığını, ancak son yağan şiddetli yağışlarda batıda çevre duvarı olmadığı için yolun ciddi hasar gördüğünü söyledi.
Güngördü, yaptıkları incelemeler sonucunda yolun acilen tamirinin gerektiğini tespit ettiklerine dikkat çekerek, bu konuda çalışma başlattıklarını belirtti.
GİRNE BELEDİYESİ KÖPRÜLÜ SOKAK’TA ÇALIŞMA BAŞLATTI
Girne Belediyesi ekipleri, Zeytinlik’i çevre yolu üzerinden hem Girne merkeze, hem de Alsancak’a bağlayan Köprülü Sokak üzerinde perde duvarı yapım çalışmalarına başladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tufan Erhürman ve Nikos Hristodulidis, yarın görüşecek
- Metin Kulaksız: Bizim siyasi kültürümüzde ‘ben’ değil ‘biz’ vardır
- Cevdet Yılmaz: Türkiye, KKTC’nin yanında olmaya devam edecek
- Dürdane Abi Acı: “YDP sahada büyüyor, halkın beklentisini Meclis’e taşıyacağız”
- Oğuzhan Hasipoğlu: Sigortalar fonu ilk kez bu kadar güçlü bir noktaya ulaştı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.