Büsküvütcü, yaptığı yazılı açıklamada, zaman zaman 48 saat kesintisiz hizmet veren sağlık emekçisinin üvey evlat muamelesi görmesinin sosyal devlet anlayışına ters düştüğünü ifade etti. Dört parti liderinin bakanlıklarına 500’er bin TL örtülü ödenek konduğunu hatırlatan Büsküvütcü, yeni hükümete “elini emekçilerin cebinden çekmesi” çağrısı yaptı.
Polis ve askere uygulanan yıpranma haklarından faydalanamayan, doktorlara tanınan özlük haklarının onda birine sahip olamayan sağlık emekçilerinin durumunun her geçen gün daha kötüye gittiğini söyledi.
Büsküvütcü, “İstihdam yaratmayı beceremeyen hükümet, bir yandan da ek mesai kat sayılarını düşürme yoluna giderse, hastanelerimizde ek mesaiye kalacak sağlık emekçisi kalmayacak ve bu da çok vahim sonuçlara yol açacaktır.” ifadelerini kullandı.
GENEL BAŞKANI BÜSKÜVÜTCÜ’DEN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ.
Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütcü, sağlık personeline ödenen ek mesai kat sayısının 1.1’den 0.75’e çekilmesi çalışmaları yapıldığını iddia ederek hükümeti eleştirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sami Güneş: İddialar tamamen asılsızdır, basit ifadeyle ciddiyetsizliktir
- Devlet Bahçeli: Türkiye, Kıbrıs Türkünün hakkını başkalarının insafına terk etmeyecektir!
- Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen tarım, turizm ve sanayi mali destek programları sonuçları açıklandı
- Hayvancılık Dairesi’nden balon balığı uyarısı: Temas risk taşıyor
- Mahkemelerde fotoğraf çekmek ve açık isim yazmak yasaklandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.