Gençlik Dairesinden verilen bilgiye göre, gençler, halk dansları çalışmalarının yanı sıra yaş gruplarına göre, Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği adına seminer veren Psikolog Şerife Hilkat tarafından “Akran Zorbalığı”, Psikolog Halil Tanyıl tarafından “Öfke ve Öfke Kontrolü” ve Psikolog Mehmet Akça tarafından “İletişim, Stres ve Kaygı Yönetimi” konulu seminerlere katıldı.
Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu da Lapta Gençlik Kampı’nda gerçekleşen çalışmaları yerinde izlerken sonrasında gençlerle sohbet ederek isteklerini dinledi.
Çolakoğlu, kampta çalışmaları yürüten Gençlik Dairesi halk dansları eğitmenlerine, seminerlerle katkı sağlayan Psikologlar Derneğine, Lapta Gençlik Kampı çalışanlarına ve Daire personeline özverili çalışmaları için teşekkür etti.
GENÇLİK DAİRESİ VADİLİ GENÇLİK MERKEZİ LAPTA GENÇLİK KAMPI’NDA AKTİVİTE VE EĞİTİMLERE KATILDI

Gençlik Dairesi’nin Vadili Gençlik Merkezi’nde faaliyet gösteren küçük, orta ve büyük grup halk dansları ekipleri, Lapta Gençlik Kampı’nda aktivite ve eğitim kampı gerçekleştirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- AB'den, GSI projesi çağrısı: Projenin gecikmesi tüm taraflara zarar veriyor
- Boğazköy-St. Hilarion yolu tırmanma rallisi nedeniyle 11 Ekim'de trafiğe kapatılacak
- Lefkoşa’da asayiş ve trafik denetimleri: 267 sürücü rapor edildi, 6 araç trafikten men edildi
- Arıklı: Posta yalnızca bir hizmet değil; afet ve acil durumlarda kritik bir yaşam hattıdır
- Hava sıcaklığı düşüyor: Yer yer sağanak bekleniyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.