Lefke Belediyesi tarafından düzenlenen 2017 Lefke Şenlikleri bu akşam başladı.
20 Ağustos’a kadar sürecek olan Lefke Şenlikleri, çeşitli kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Şenliğin açılışı öncesinde bölgedeki kültür sanat dernekleri, spor kulüpleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yer aldığı Kortej yürüyüşü düzenlendi.
Lefke Kaymakamlığı önünden başlayan kortej, Gemikonağı’ndaki festival alanında tamamlandı.
Kortejin ardından Lefke Belediyesi Halk Dansları ekibi gösteri sundu.
Burada şenliklerin açılış konuşmasını yapan Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, 10 gün sürecek şenliklerde zengin bir program hazırlandığını belirterek, herkesi Lefke’ye davet etti.
Şenliklerin düzenlenmesine katkı koyan herkese teşekkür eden Kaya, esnafa da hayırlı satışlar diledi.Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesildi.
Şenlikler, 20 Ağustos’a kadar çeşitli kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.