Gazimağusa’da ve Ercan’da uyuşturucu nedeniyle 4 kişi tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, polis dün akşam Gazimağusa’da Gülseren bölgesinde deniz kenarında duran bir araçta arama yaptı. M.M.J.(E-19) ve P.H.’nin (E-19) bulunduğu araçta 1100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.
Olayla bağlantısı olduğuna inanılan G.D.E.’nin (K-24) evinde de arama yapıldı ve yaklaşık 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Söz konusu maddeler emare olarak alınırken M.M.J., P.H. ve G.D.E. tutuklandı.
Öte yandan dün öğleden sonra Ercan Havaalanı’ndan KKTC'ye giriş yapan K.E.’nin (E-37) üzeri ve eşyaları narkotik detektör köpeğini tepki vermesiyle arandı. Aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve emare olarak alındı. Bahse konu kişi tutuklandı.
İŞ YERİNDEN 585 TL ÇALDI, TUTUKLANDI
Gazimağusa’daki Hulusiler Trading Ltd’de çalışan L.T.’nin (E-51) müşteriden tahsil ettiği 585 TL’yi çaldığı tespit edildi. Söz konusu kişi tutuklandı. Olayın, ocak ayında olduğu açıklandı.
GİRNE’DE KAVGA
Girne’de dün sabaha yakın çıkan kavgada bir kişi yaralanırken bir kişi de tutuklandı.
Polisin verdiği bilgiye göre, Mersin Caddesi üzerinde E.E.(E-27) ile A.Y. (E-27) arasında kavga çıktı. E.E. tasarrufundaki makasla A.Y’yi karın bölgesinden yaraladı. A.Y. Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde kontrol altına alınırken, E.E. tutuklandı.
GAZİMAĞUSA’DA VE ERCAN’DA UYUŞTURUCUDAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

İŞ YERİNDEN 585 TL ÇALAN KİŞİ TUTUKLANDI GİRNE’DE KAVGA… BİR YARALI, BİR DE TUTUKLU VAR
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- GSI krizi yine gündemde: Ya Atina uygulanması riskini alacak alacak ya da proje terk edilecek!
- Burak Maviş: Bu adada barış, eğitimle mümkündür
- Güney Kıbrıs’ın ABD Vize Muafiyet Programı’na girişi “çekmeceye kaldırıldı”
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
- Ersin Tatar: Atak Diplomasi vizyonuyla çok daha güçlü bir KKTC hedefliyorum
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.