Ankara
10 Kasım, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    42.24
  • EURO
    48.83
  • ALTIN
    5516.8
  • BIST
    10.925
  • BTC
    106054.54$

GAZİMAĞUSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

GAZİMAĞUSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
YENİ BAŞKAN MUSTAFA ONUK…

Gazimağusa Organize Sanayi Bölgesi Derneği’nin (GOSB DER) genel kurulu yapıldı, toplantıda yeni yönetim kurulu seçimi de gerçekleştirildi.

Dernek açıklamasına göre seçim sonucunda Mustafa Onuk Yönetim Kurulu Başkanı, Serkan Demir Genel Sekreter, Veli Çelik Mali Sekreter, Yılmaz Demir ve Hulus Hulusioğlu Yönetim Kurulu Üyeleri, Serkan Bereket ve Ali Ağaoğlu yedek üye olarak görevlendirildi.

Nejat İyican Disiplin Kurulu Başkanı, Ferhat Yüksel Katip, Süleyman Çerçi üye olarak çalışacak; Denetim Kurulu ise Mustafa Erdoğan, İsmail Konu ve Özlem Akıllıoğlu’ndan oluşturuldu. Denetim Kurulu yedek üyeleri ise Soner Özenir ve Cenk Aydın Damgacı.

Açıklamada, uzun süredir faaliyetlerine ara veren derneğin faal hale getirilerek Gazimağusa Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarına çözüm getirebilmek ve gelişmesine öncülük etmek için çalışacağı ifade edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!