Mağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Belediye Başkanı İsmail Arter’in de katıldığı etkinlikte Glapsides sahil şeridi ve bölgesinde temizlik yapıldı.
Etkinlikte bir konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, belediyenin temizlik şubesinin sürekli temizlik yaptığını ancak bugün gönüllülerin katılımıyla ayrıntılı temizlik yaptıklarını söyledi.
Arter, bu etkinlikleri yaparken önemli olanın bir daha kirletilmemesi için duyarlılık yaratılması olduğunu, kamu alanlarını kullanırken korumak gerektiğini, etkinliğin esas mesajının bu olduğunu söyledi.
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ GLAPSİDES PLAJI VE BÖLGESİNDE TEMİZLİK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.
Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi, “sen de sahiline sahip çık” sloganıyla temizlik kampanyası düzenledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KTEZO: Öğrenci taşımacılığında sorumluluklar belirlenmeden yola çıkılamaz
- Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu
- Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak”
- Hristodulidis: Guterres ile Holguin Kıbrıs sorununu görüştü; sonuç alınabilmesi için hazırlıklar sürüyor
- Ayşegül Baybars: Hükümet politikaları, kadın cinayetleri koşullarını yaratıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.