tatar
Ankara
15 Ekim, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.67
  • ALTIN
    5630.8
  • BIST
    10.316
  • BTC
    112482.24$

GAMZE PEHLİVAN’IN CESEDİNE OTOPSİ YAPILDI…

GAMZE PEHLİVAN’IN CESEDİNE OTOPSİ YAPILDI…

Haspolat’ta dün bıçaklanarak öldürülen Gamze Pehlivan’ın, ölüm sebebinin “delici/kesici alet yarası sonucu oluşan iç organ ve büyük damar kesilmesi neticesinde gelişen iç ve dış kanama” olduğu tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Pehlivan’ın otopsisi, bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Otopside, bazı medya kuruluşlarının ileri sürdüğü hamileliğin olmadığı da belirlendi.

GAZİMAĞUSA’DA POLİSE YALAN BİLGİ VEREN F.G. HAKKINDA YASAL İŞLEM

Gazimağusa’da, alkollü araç kullanma suçundan trafik polisleri tarafından rapor edileceği sırada, görevli polislere kendisini başka bir şahıs olarak tanıtıp, polise yalan bilgi veren F.G. (E-28) hakkında yasal işlem başlatıldı.

ETEĞİ ELEKTRİKLİ SOBAYA TEMAS EDEN 87 YAŞINDAKİ KADIN YANARAK YARALANDI

Öte yandan dün Aydınköy'de sakin, ikametgahında oturduğu sırada eteği elektrikli sobaya temas ederek yanan Münise Koru'nun (K-87) vücudunda birinci ve ikinci dereceden yanık meydana geldi.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Koru, yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!