tatar
Ankara
14 Ekim, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.83
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5540.3
  • BIST
    10.556
  • BTC
    112777.12$

Fetullah Gülen’in peçetesini yediler

Fetullah Gülen’in peçetesini yediler
Bir dönem Fetullah Gülen’in en yakınında yer alan isimlerden olan Ahmet Keleş, Habertürk TV’deki ‘Karşıt Görüş programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülen ile ilgili bilinmeyenleri paylaşan Keleş örgütteki iğrenç sapkınlıkları da tüm detaylarıyla canlı yayında anlattı.

Keleş, Fetullah Gülen ile Türkiye’de katıldığı bir kahvaltı programında bir örgüt üyesinin, Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi yediğini şu sözlerle anlattı: “Bir gün Altunizade’de beşinci katta kahvaltıdayız. Gülen’le aynı sofrada oturmak çok büyük bir şeydir, önemli bir icraattır. Gelenlerden bir tanesi Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi aldı ve bir kısmını yırtıp yedi, bizzat şahidim. Bu cinnet noktasına gelenler sonra aklınıza gelmeyen her şeyi icra edebiliyor. Gülen’in ağzını sildiği peçeteyle gömülmek isteyenler dahi var”

“SAÇI TIRNAKLARI, İÇ ÇAMAŞIRLARI SAKLANIRDI”

Fetullah Gülen’in “İstesem elime aldığım kağıdı paraya, dokunduğum toprağı altına çeviririm” dediğini söyleyen Keleş, “Gülen’in kesilen tırnakları ve saçları atılmaz saklanırdı. Gülen’in traş olduğunda kesilen saçları bile kutsal sayılıyor. İç çamaşırları da saklanırdı” dedi. “Örgütün dışındaki herkesi düşman gibi görüyorduk” itirafında bulunan Keleş, Gülen’in elini öpmenin bir tören ve özel bir makam olduğunu da söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!