Eğitimde Gençlik İnisiyatifi Derneği’nin (EGİ) bu sene ilk kez düzenlediği “Kod Adı: Kıbrıs” projesi yarın Lefkoşa’da Türk Maarif Koleji'nin bilgisayar laboratuvarında gerçekleşecek.
Dernekten yapılan açıklamaya göre projenin başlıca amaçları arasında 9-13 yaş arasındaki çocuklara temel yazılım öğretmek, sanal ve gerçek ortam arasında kurulması gereken iletişimi anlatmak, soyut ve somut olayları daha rahat kavrayabilecekleri bir vizyon vermek, gerçek hayattaki problemlere çözüm bulmada yardımcı olmak, analitik düşünce yapısını geliştirmek ve güncel teknolojik ekipmanlar hakkında bilgi sağlamak.
Lefkoşa Türk Belediyesi ve SOS Çocukköyü aracılığı ile düzenlenen ve gönüllülük usulüne dayanan projeyle ilgili detaylı bilgi 05338801553 veya 05338613858 numaralı telefonlardan alınabileceği kaydedildi.
EĞİTİMDE GENÇLİK İNİSİYATİFİ’NDEN “KOD ADI: KIBRIS” PROJESİ
Eğitimde Gençlik İnisiyatifi Derneği’nin (EGİ) bu sene ilk kez düzenlediği “Kod Adı: Kıbrıs” projesi yarın Lefkoşa’da Türk Maarif Koleji'nin bilgisayar laboratuvarında gerçekleşecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler, yarın sabah Meclis Danışma Kurulu’nu toplantıya çağıracak
- Erhan Arıklı: Hükümetin amacı uzlaşı ve ortamı yumuşatmak
- Rusya ile Ukrayna arasında Paskalya nedeniyle geçici ateşkes başladı
- Kudret Özersay, Hakan Fidan'ın davetiyle “Antalya Diplomasi Forumu”na katılacak
- Rum Başpiskopos'tan Paskalya mesajı: Ada'daki Yunan varlığı, "Türk işgalinden" korunmak için artmalı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.