tatar
Ankara
13 Ekim, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.82
  • EURO
    48.62
  • ALTIN
    5464.9
  • BIST
    10.72
  • BTC
    114729.23$

"DÜŞTE UMUT YÜREKTE SIZI" KİTABI YARIN GİRNE’DE TANITILACAK.

"DÜŞTE UMUT YÜREKTE SIZI" KİTABI YARIN GİRNE’DE TANITILACAK.
Girne Belediyesi, Leymosun Kültür Vakfı, Limasollular (Leymosunlular) Derneği ve Khora Kitap'ın Organizasyonuyla, Hakan Çakmak’ın, Sanatçı Yaşar Ersoy'un anlatımıyla kaleme aldığı, "Düşte Umut Yürekte Sızı" isimli kitap için yarın, tanıtım etkinliği gerçekleştirilecek.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, saat 16.00’da, Girne Leymosun Kültür Evi’nde kısa film gösterimiyle birlikte gerçekleşecek kitap tanıtım etkinliğine tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, merhum Hakan Çakmak’ın ülke sanatı ve sanatçısına yaptığı katkıların çok önemli olduğunu ifade ederek, Çakmak’ı saygıyla andığını, aynı zamanda Yaşar Ersoy’un ülkenin yetiştirdiği en önemli tiyatro sanatçılarından biri olduğunu söyledi.

Böylesi anlamlı bir etkinlikte yer alacak olmanın kendisine büyük onur ve gurur verdiğini ifade eden Güngördü, tüm sanatçı ve sanatseverleri, kitap tanıtım etkinliğine davet etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!