Ankara
04 Aralık, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    42.46
  • EURO
    49.65
  • ALTIN
    5711.5
  • BIST
    11.037
  • BTC
    92883.955$

DP: “TAK, TAKDİRE ŞAYAN NİTELİKTE HİZMET VERİYOR”

DP: “TAK, TAKDİRE ŞAYAN NİTELİKTE HİZMET VERİYOR”

 Demokrat Parti (DP), Türk Ajansı Kıbrıs’ın (TAK) varoluş mücadelesinden bu yana üstlenmiş olduğu misyonla takdire şayan nitelikte, gerek halka, gerekse tüm dünyaya hizmet verdiğini belirtti.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, yayınladığı mesajda, TAK’ın, ulusal değerlerine sahip çıkma ve Kıbrıs Türk halkının haklı sesini duyurma amacıyla 21 Aralık 1973 tarihinde haber bültenlerini yayınlayarak faaliyetlerine başladığına işaret etti.

Üstlendiği sorumlu, nitelikli ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla halkın takdirine mazhar olan Türk Ajansı Kıbrıs’ın bu gelişimini sürdürmeye, ilk günden bugüne yapılan objektif ve ilkeli habercilikte ülkenin ve halkın beklentileri doğrultusunda yayınlar yapmaya devam edeceğine inandığını söyleyen Denktaş, tüm TAK çalışanlarına sevgi ve selamlarını iletti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!