Dış Basın Birliği (DBB), Gezici Araştırma Şirketi’ni Türk Ajansı Kıbrıs’a (TAK) yönelik suçlama ve tehditlerinden dolayı kınadı.
DBB Başkanı Olcay Tahir Kıraç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “TAK ve onun çalışanlarına yakışıksız suçlama ve tehdit içeren davranışlarda bulunduğunu büyük bir şaşkınlık ve üzülerek öğrendik” dedi.
Basın kuruluşlarının hangi şartlarda olursa olsun, hangi haberi yapacağı ya da hangisini yapmayacağı konusunda zorlanamayacağını kaydeden Kıraç, “Basın kuruluşunun yapacağı ya da yapmayacağı haberler için tek hesap vereceği yer de kamu vicdanıdır. TAK ve onun çalışanlarına yönelik bu yakışıksız yaklaşımı şiddetle kınar ve DBB olarak değerli meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu hatırlatırız” dedi.
DIŞ BASIN BİRLİĞİ’NDEN TAK’A DESTEK
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Cenevre'de "Kıbrıs" konulu konferans düzenlendi
- Güney Kıbrıs'ta iki mandırada daha şap tespit edildi!
- Burak Maviş: Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın ortaya koyduğu çabayı olumlu değerlendiriyoruz
- Ticaret Odası Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı: Tüzük oy birliğiyle kabul edildi
- Sağlık Bakanlığı'ndan hantavirüsü açıklaması "Gemide KKTC vatandaşı yok"
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.