Devlet Üretme Çiftlikleri, 15 baş tosun, 60 baş erkek kuzu, 5 baş koç, 5 baş teke, 5 baş keçi ve 10 baş koyunun kapalı zarf yöntemi ile canlı ağırlık üzerinden satılacağını duyurdu.
Devlet Üretme Çiftlikleri’nden verilen bilgiye göre, tekliflerin en geç 16 Mart Cuma günü saat 11.00’e kadar Şehit Doğuş Uran (MARGO) Çiftliği’ndeki teklif kutusuna atılması gerektiği ifade edilerek, geç gelen tekliflerin dikkate alınmayacağı kaydedildi.
Açıklamada, tekliflerin KDV’siz olarak verileceği ve idarenin herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığı belirtilerek, ödemelerin peşin (nakit) veya banka teminatlı çekle yapılabileceği, ihaleyi kazananların ise en geç 23 Mart tarihine kadar hayvanları almak zorunda olduğu ifade edildi.
Açıklamada ayrıca, 23 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar hayvanların alınmaması durumunda ihale kararının iptal edileceği vurgulanarak, kasaplık satışına sunulan hayvanların MARGO Çiftliğinde görülebileceği kaydedildi.
DEVLET ÜRETME ÇİFTLİKLERİ, KASAPLIK HAYVAN SATIŞI YAPACAK
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni nesil tehlike: Teknolojik boyun sendromu
- Trump "İran'la anlaşmaya yaklaştık"
- DSÖ uyardı: Sağlıkta kazanımlar tersine dönme tehdidiyle karşı karşıya
- CHP Genel Merkezi'nde tahliye kavgası: Valilikten Emniyet'e tahliye talimatı, Kılıçdaroğlu'ndan açıklama
- Arıklı: Kayalar–Sadrazam yolu 34 hükümet gördü ama yapılamadı, biz kararlı davrandık ve yaptık
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.