Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’ndan verilen bilgiye göre, yarın saat 10.00’da ilk olarak Cumhurbaşkanlığı, 11.30’da Meclis Başkanı, saat 12.00’de ise Başbakanlık ziyaret edilecek.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü Halil İbrahim Doğan, 19 yıldır sahnesiz tiyatro yapmaya çalışan, kendine alternatifler üreten zaman içinde tamamen unutulan K.T. Devlet Tiyatroları için bu yıl yapıcı kararlar alınması temennisinde bulundu.
Doğan, hem Kıbrıs Türk Tiyatrosu’na, hem de ülkeye yakışır bir tiyatro sahnesine sahip olunmasını diledi.
DEVLET TİYATROLARI "SAHNESİZ GEÇEN 19 YILI" ANLATMAK İÇİN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRECEK..
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle sahnesiz geçen 19 yılın zorluklarını hatırlatmak ve sorunlarını dile getirrmek adına bir dizi resmi ziyaret gerçekleştirecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ABD'den İran'a yeni ekonomik saldırı hazırlığı
- ABD mahkemesi Trump'ın 75 ülkeden gelen göçmen vizelerini askıya alma kararını durdurdu
- Mehmet Şimşek: Kamuda 484 milyar TL tasarruf sağladık
- Besim Tibuk: Rekabet arttırılırsa, hayat pahalılığı düşer
- Alithia: Rum Müzakereci Menelau, Kıbrıs Türk tarafını oyalamakla suçladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.