Dernek Başkanı M. Türkay Fotalı, yazılı açıklamasında, Lefke halkının Lefke-Aplıç sınır kapısının açılmasını 23 yıldır istediğini ve bu yönde girişimler yaptığını kaydetti ve Lefke Aplıç kapısı açılmadan hiç bir kapının açılmasını istemediklerini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın kendilerine Aplıç Kapısı’nın Derinya Kapısı’yla birlikte açılacağı yönünde söz verdiğini de savunan Fotalı, “Aplıç’ın daha önce açılmasını istemiyoruz. Açılacaksa eşzamanlı açılsın” dedi.
Aplıç’ta asfalt çalışmasının tamamlandığını, polis ve gümrük odalarının yapımının beklendiğini ifade eden Fotalı, “daha fazla oyalanmak istemediklerini” de dile getirdi.
DENİZLİ GEMİKONAĞI KALKINDIRMA DERNEĞİ APLIÇ VE DERİNYA KAPILARININ EŞZAMANLI OLARAK AÇILMASINI İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ..
Lefkoşa, 31 Mart 18 (T.A.K): Denizli Gemikonağı Kalkındırma Derneği, Aplıç ve Derinya Kapılarının en erken zamanda ve eşzamanlı olarak açılmasını istediklerini, aksini kesinlikle kabul etmediklerini belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vücut geliştirme sporcuları Makedonya’da başarılı sonuçlar aldı
- Öksüz'den EBOLA açıklaması: Panik yaratacak bir tablo “şimdilik” söz konusu değil, ancak dikkatli olmalıyız
- Ceyhun Dalkan: Sağlık Bakanlığı’nın denetimsizliği bir halk sağlığı sorunudur!
- Olgun Amcaoğlu: "Güney daha ucuz" algısı doğru değil, 66 ürünün 54'ü Kuzey'de daha ucuz
- Von der Leyen: Kıbrıs konusunda müzakereler yeniden başlamalı, AB aktif role hazır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.