tatar
Ankara
09 Ekim, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.73
  • EURO
    48.75
  • ALTIN
    5419.3
  • BIST
    10.756
  • BTC
    122073.35$

DEĞİŞİM VE KURTULUŞ İTTİFAKI TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

DEĞİŞİM VE KURTULUŞ İTTİFAKI TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

 Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı İzzet İzcan, üretime dayalı, kooperatifçiliğin desteklendiği ve pazar sorununun açıldığı bir ekonomi hedefiyle seçimlere katıldıklarını söyledi.

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, BKP ve Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler ittifakı Eş başkanı İzcan ve bazı milletvekili adayları Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
        
İzcan, seçim manifestosunun takdim edildiği ziyarette yaptığı konuşmada, işsizlik ve göç sorununa işaret ederek “Üretime dayalı  planlı ekonomi, kooperatifçiliğin desteklendiği, pazar sorununun aşıldığı bir ülke yaratmaya adayız” dedi.

İzcan, vergi sistemi başta olmak üzere ekonominin yeniden planlanması gerektiğini, Kıbrıs Türk ve Kıbrıs Rum toplumlarının yakınlaşması ve Kıbrıs sorununun çözümü için kararlı davranacaklarını vurguladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!