DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ile T.C. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, DAÜ Rektörlük Binası’nda gerçekleşen tören ile protokole imza koydu.
PEK ÇOK KONUDA İŞ BİRLİĞİ
Protokol kapsamında devlet üniversitesi olan DAÜ’nün sağlık alanında eğitim etkinliğinin arttırılması ve KKTC’de yükseköğrenim konusunda göstermiş olduğu liderlik rolünü tıp ve sağlık eğitimi alanında da KKTC devletine yakışır bir sistem oluşturarak ileriye götürmesi amaçlanıyor.
Diğer yandan, iki üniversite arasında öğretim kadrolarından yararlanma, altyapılardan karşılıklı yararlanma, uluslararası tanıtım faaliyetlerinde iş birliği, ortak sağlık tesisleri, ortak eğitim programları gibi çeşitli konularda da iş birliği yapılacak.
DAÜ İLE SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Türkiye’de yer alan Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Girne ve Gönyeli’de elektrik kaynaklı iki yangın
- Sosyal medya fenomeni Enes Batur gözaltına alındı
- Erdoğan-Miçotakis görüşmesi: Yunanistan'ın Kıbrıs meselesindeki tezleri gayet net
- Tufan Erhürman: Sadece yararlı değil, aynı zamanda verimli bir toplantı gerçekleşti
- Fikri Toros: Erhürman–Guterres görüşmesi sürece yeni bir ivme kazandırma potansiyeli taşıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.