İşbirliği protokolü, KKTC turizmini geliştirmek amacıyla, staj ve eğitim alanlarında iş birliğini kapsıyor.
Protokol imza töreninde konuşan Prof. Dr. Necdet Osam, protokolün her iki kurum için de yararlı olacağına inandığını belirtti.
Turizmin KKTC’nin eğitimle birlikte önemli bir gelir kaynağı olduğuna değinen Prof. Dr. Osam, DAÜ olarak turizm alanına kaliteli eleman yetiştirmeye çalıştıklarının da altını çizdi.
Limak Cyprus Deluxe Hotel Genel Müdürü Mehmet Mülayim, öğrencilerin sektör içerisinde yer almalarının ve hayata hazırlanmalarının kendileri için de son derece önemli olduğunu kaydetti.
DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç, turizm sektörü ile akademinin iş birliği içerisinde olmasının son derece önemli olduğuna değinerek, DAÜ Turizm Fakültesi olarak hedeflerinin sektöre kaliteli elemanlar yetiştirmek olduğunu vurguladı.
DAÜ İLE LİMAK HOTEL ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI..

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Limak Cyprus Deluxe Hotel arasında iş birliği protokolü imzalandı. DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ Rektörlüğü’nde yer alan törende, protokole, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Limak Cyprus Deluxe Hotel Genel Müdürü Mehmet Mülayim ve DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç imza koydu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kıbrıs’ta Adıyaman Rüzgârı Esti!
- GSI krizi yine gündemde: Ya Atina uygulanması riskini alacak alacak ya da proje terk edilecek!
- Burak Maviş: Bu adada barış, eğitimle mümkündür
- Güney Kıbrıs’ın ABD Vize Muafiyet Programı’na girişi “çekmeceye kaldırıldı”
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.