tatar
Ankara
12 Ekim, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    112623.80$

CUMHURBAŞKANI AKINCI YARIN DERİNYA’DA İNCELEMELERDE BULUNACAK

CUMHURBAŞKANI AKINCI YARIN DERİNYA’DA İNCELEMELERDE BULUNACAK
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, kara sınır kapısı açma çalışmaları devam eden Gazimağusa bölgesindeki Derinya’da yarın incelemelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, Akıncı, 3 yıl önce alınan kararla Kuzey ile Güney Kıbrıs arasında yeni geçiş noktaları olacak Lefke bölgesindeki Aplıç’ı da geçen cumartesi ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Aplıç'ta yaptığı açıklamada, hem Aplıç’ın, hem de Derinya’nın açılması için çalışmaların hızlandırılması ve tamamlanması arzusunu ifade etmiş ve Kıbrıs Türk tarafının tüm kesimleriyle aynı görüşte olduğunu vurgulamıştı.

Akıncı, Aplıç’taki inceleme sırasında Güney Kıbrıs’taki yetkililere ve projeyi yürütenlere “çalışmaları hızlandırın çağrısı” yapmıştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!