Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı ile birlikte, 10-11 Haziran tarihlerinde İzmir’de yapılan Uluslararası 4. Mozart Akademisi Piyano Yarışması’nda, 15-19 yaş grubunda 1. olan Pelin Ece Acar, 9-11 yaş grubunda ikinci olan Can Sakkaoğlu ile aynı grupta üçüncü olan İrem Bilen’i öğretmenleri ve aileleriyle birlikte kabul ederek görüştü.
Öğrenciler, Mart 2018’de, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı’nın himayelerinde düzenlenen Kıbrıs Piyano Festivali’ne de katılmıştı.
CUMHURBAŞKANI AKINCI, ÖDÜLLÜ GENÇ PİYANİSTLERİ KABUL ETTİ
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Uluslararası 4. Mozart Akademisi Piyano Yarışması’nda dereceye giren genç piyanistleri, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte kabul ederek kutladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Avrupa Şampiyonası barajını geçen Ada Kafa’nın sıradaki hedefi Dünya Şampiyonası barajını geçmek
- Nilden Bektaş Erhürman, Mağusa Sulak Alanları Çalıştayı’nda konuştu: Konunun takipçisi olacağız
- Yeşil Barış Hareketi: İskele’de denize sıfır 21 dönüm orman rant uğruna yok ediliyor
- Erhan Arıklı: Berat Kandili’nin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum
- Ünal Üstel: Yargı reformu için Mayıs’ta referandum
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.